Manavgat'ın grup yollarına asfalt

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Manavgat İlçesi'nin Hacıobası Mahallesi grup yolunda sıcak asfalt çalışması yaptı.

08 Haziran 2016 Çarşamba 17:11
Manavgat'ın grup yollarına asfalt
 Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, grup yollarını sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Antalya'nın doğusunda ve batısında kurduğu iki asfalt plenti ile kırsal bölgelere daha hızlı asfalt hizmeti götüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltsız grup yolu bırakmamak için gece gündüz çalışıyor. Manavgat'ta ilk olarak Sarılar, Dolbazlar ve Evrenleryavşı grup yolunun 5 kilometrelik kısmı sıcak asfaltla kaplandı. 



BOZUK YOL KALMADI



Ekipler, daha sonra aynı bölgede bulunan 4 kilometrelik Dikmen Mahallesi yolunda sıcak asfalt kaplama çalışmasını tamamladı. Diğer bir ekip de 4 kilometre uzunluğundaki Çeltikçi, Aşağı Işıklar, Demirciler, Seydiler, Cevizler, Hacıali, Kızılağaç ve Çavuşköy Mahallelerinin sıcak asfalt kaplamalarını gerçekleştirdi. Ekipler son olarak Hacıobası Mahallesi grup yolunu sıcak asfalt ile buluşturdu. Hacıobası sakinleri ekiplere teşekkür ederek mahallenin bozuk yollarını tarihe gömen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e hayır duaları etti.

Son Güncelleme: 08.06.2016 17:12
Anahtar Kelimeler:
Antalya Manavgat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.