Manavgat'ta ölümlü kaza

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü Cem Okay (27), yaşamını yitirirken, kazada 2 kişi de yaralandı.

05 Temmuz 2018 Perşembe 12:53
Manavgat'ta ölümlü kaza

Kaza, saat 08.00 sıralarında, Çolaklı Mahallesi Turizm Caddesi'nde meydana geldi. Çalıştığı otele giden Cem Okay'ın kullandığı 07 ABU 319 plakalı motosiklet ile tali yoldan çıkan Bülent Erbay yönetimindeki 06 FT 9311 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çevredekilerin kaza ihbarı üzerine gelen sağlık görevlileri, motosiklet sürücüsü Cem Okay'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan hafif ticari aracın sürücüsü Bülent Erbay ve araçtaki Ömer Onur Erbay ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaza sırasında başında kask olduğu belirtilen motosikletli Cem Okay'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
AntalyaManavgatKazaHaberler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.