Manavgat'ta kaza: 2 yaralı

 ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında anne ve babasının yaralandığı kazadan 1 yaşından küçük olduğu belirtilen bebek yara almadan kurtuldu.

02 Haziran 2018 Cumartesi 16:59
Manavgat'ta kaza: 2 yaralı

Manavgat D-400 karayolunun Ulualan mevkiinde saat 14.00 sıralarında meydana gelen kazada, Murat Ş.'nin kullandığı 45 HC 704 plakalı TIR, Osman Ş.'nin kullandığı 07 L 3534 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan Osman Ş. ve eşi Hatice Ş. yaralandı. Vatandaşın haber vermesiyle kaza mahalline çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve polis sevk edildi.


İtfaiye görevlileri tarafından otomobilden güçlükle çıkartılan Osman Ş. ve Hatice Ş., Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Arka koltukta oturan ve 1 yaşından küçük olduğu belirtilen erkek bebek ise kazayı yara almadan atlattı. Bebek de kontrol amacıyla annesinin bindiği ambulansla aynı hastaneye sevk edildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.