Manavgat'ta kapalı kanalizasyon bacaları yenileniyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Dolbazlar Mahallesi'nde kapalı olan 186 adet kanalizasyon baca kapağını yol ile eşit mesafeye getiriyor.

31 Ağustos 2020 Pazartesi 13:02
Manavgat'ta kapalı kanalizasyon bacaları yenileniyor

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Dolbazlar Mahallesi'nde kapalı olan 186 adet kanalizasyon baca kapağını yol ile eşit mesafeye getiriyor.

ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, 2015 yılında yapılan sıcak asfalt ile kapatılmış kapakları dedektör yardımı ile bularak tamirat ve yenileme işlemine başladı. Dolbazlar Mahalle Muhtarı Özkan Özden'in başvurusu üzerine ekipler mahalle içerisinde kapalı olan kanalizasyon kapaklarını yol üstüne çıkarıyor. Yapılan çalışma sonrasında sivrisinek ile mücadeleye yönelik ilaçlama çalışmaları daha rahat yapılabilecek ve olası bir sorun anında acil müdahale gerçekleştirilebilecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.