Manavgat'ta kaçak gözlük ve saat operasyonu

 ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polisin operasyonunda gümrük kaçağı 12 bin 756 güneş gözlüğü ve 825 kol saati ele geçirildi.

03 Mayıs 2018 Perşembe 13:59
Manavgat'ta kaçak gözlük ve saat operasyonu

Turizm sezonun başlamasıyla birlikte Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri gümrük kaçağı ürünler konusunda çalışmalarını arttırdı. Yapılan çalışmalar sonucunda Yukarı Hisar Mahallesi'nde bir depoda gümrük kaçağı ürün olduğu bilgisine ulaşıldı. Salı günü KOM ekipleri tarafından depo ve önünde duran iki araçta yapılan aramada farklı marka ve cinste gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 12 bin 756 faturasız güneş gözlüğü ile 825 faturasız kol saati ele geçirildi.

Gümrük kaçağı gözlük ve saatleri İstanbul'dan getirerek Manavgat ilçesinde sattığını beyan eden N.B. hakkında '5607 sayılı Kanuna muhalefet' suçundan adli işlem yapıldı.

Son Güncelleme: 03.05.2018 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.