Manavgat'ta dilenci operasyonu

 ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polis ve zabıtanın operasyonunda dilencilik yapan 5 kişiye Kabahatler Kanunu'na göre toplam 545 lira para cezası uygulandı.

01 Aralık 2017 Cuma 09:49
Manavgat'ta dilenci operasyonu

Vatandaşın dini ve manevi duygularını sömürerek para dilenen ve mendil satanlar, parfüm başta olmak üzere çeşitli kaçak malzemeleri kapı kapı dolaşarak satmaya çalışan çantacılar, yol kenarında çeşitli müzik aletlerini çalarak izinsiz para toplayanlar ve gerekli belgeleri olmaksızın çeşitli kurumlara ait dergi ve gazeteleri satan şahıslara yönelik İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde, Antalya ve İbrahim Sözen caddelerinde dilenci operasyonu düzenlendi.

Antalya Caddesi Yapay Şelale'den, İbrahim Sözen Caddesi İbrahim Mudul Kavşağı'na kadar olan bölgede Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü sorumluluk alanında, zabıta ve polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmada; halkı rahatsız etmeleri nedeniyle 3 dilenciyle çalgıcı ve dergi satıcısı olmak üzere toplam 5 kişiye Kabahatler Kanunu'na göre 109'ar liradan toplam 545 lira para cezası uygulandı. Ayrıca dilencilerin ellerinde bulunan mendillerle sokak çalgıcısının müzik aletlerine el kondu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.