Manavgat'ta 4 iş yeri yıkıldı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde plaja 50 metre mesafedeki yeşil alanda olduğu belirtilen 4 iş yeri iş makineleriyle yıkıldı.

13 Haziran 2019 Perşembe 09:26
Manavgat'ta 4 iş yeri yıkıldı

Manavgat'ın Side Mahallesi Kumköy Jandarma Karakolu yanındaki 4 iş yerinin imar planında yeşil alanda olduğu belirtilerek, Manavgat Belediyesi encümeni tarafından yıkım kararı alındı. İş yeri sahiplerine karar tebliğ edilerek, iş yerlerinin boşaltılması istendi. Karar uyarınca iş yeri sahipleri dükkanlarını boşaltmasının ardından bu sabah İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin güvenlik önlemlerini eşliğinde Manavgat Belediyesi Fen İşlerine ait iş makineleri tarafından iş yerleri yıkıldı. Yıkılan yerlere park yapılacağı belirtildi. İş yerlerinin Side sahiline 50 metre mesafede ve turistlerin yürüyüş güzergahında bulunması sebebiyle, yıkım çalışmaları yerli ve yabancı turistlerin gözü önünde gerçekleştirildi. Bazı turistler yıkım çalışmalarına dikkatli gözlerle izlerken, bazıları da hiçbir şey yokmuş gibi serinlemek amacıyla plaja yürüdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.