Manavgat emniyetine yeni araç

 MANAVGAT Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hafif ticari araç hibe edildi.

04 Haziran 2018 Pazartesi 14:25
Manavgat emniyetine yeni araç

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinden kullanılmak üzere alınan 2018 model hafif ticari araç, Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törenle teslim edildi.

Kooperatif Başkanı Salim Aksoy, hizmet aracının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, Manavgat'ta emniyet, asayiş, huzur ve güvenin sağlanması hususunda 24 saat aralıksız görev yapan emniyet personeline teşekkür etti ve aracın anahtarını Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül'e verdi.

Emniyet Müdürü Özgönül de polisin en önemli vazifesinin vatandaşın can, mal ve namusunu korumak, yardıma muhtaç olanlara yardımcı olmak olduğunu belirterek, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesi hususunda aynı hassasiyetle göreve devam edileceğini vurguladı. Özgönül, Kooperatif Başkanı Salim Aksoy ve yönetim kuruluna duyarlılıklarından dolayı da teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.