Manavgat Devlet Hastanesindeki 10 entübe hasta tedbir amaçlı sevk edildi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manavgat Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde entübe durumundaki 10 hastanın tedbir amaçlı başka hastaneye nakledildiğini açıkladı. Bakan Pakdemirli, hastanenin yangınla ilgili tehlikeyle karşı karşıya olmadığını ve hizmete devam edildiğini kaydetti.

29 Temmuz 2021 Perşembe 14:22
Manavgat Devlet Hastanesindeki 10 entübe hasta tedbir amaçlı sevk edildi!

TAHLİYE İŞLEMİ DURDURULDU

Manavgat'ta yangının büyümesi ve ilçe merkezine çok yakın olan Sarılar Mahallesi'ne ulaşması üzerine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta olan Manavgat Devlet Hastanesi'ndeki hastaların tahliyesine karar verilince önce tam donanımlı ambulanslarla entübe hastaların bölgedeki diğer hastanelere nakli başladı. Sarılar'da yangının Devlet Hastanesi ile arasındaki bölgenin kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmaları yapıldığı bilgisi üzerine Orman Genel Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü görüşmeleri sonucu hastanedeki yangın tehlikesinin ortadan kalmasıyla tahliye işleminin de durdurulduğu açıklandı.

Hastaneye Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür de geldi. Hülür, hastane için alınan tahliye kararının, yangın tehlikesinin hastane açısından ortadan kalkması nedeniyle durdurulduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.