Manavgat Belediyesi'nden sünnet şöleni

MANAVGAT Belediyesi sünnet ettirdiği 150 çocuk ve ailelerinin katıldığı sünnet şöleni düzenledi. Çocukların mutlu gününe Manavgat halkı da ortak oldu. Şölende bütün sünnet çocuklarına birer altın hediye edildi.

07 Eylül 2019 Cumartesi 13:03
Manavgat Belediyesi'nden sünnet şöleni

Manavgat Belediyesi'nce sünnetleri yaptırılan çocukların iyileşme süreçleri tamamlandıktan sonra organize edilen sünnet şöleni kapsamında Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde toplanan 150 çocuk ve aileleri önce tiyatro salonunda günü ölümsüzleştirmek için toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Geleneksel fotoğraf çekiminin ardından, sünnet çocukları ve aileleri 10 otobüsle şehir turu yaparak halkı selamladı. Başkan Şükrü Sözen, gün boyu çocukları yalnız bırakmadı.

ŞEHİR TURU VE LUNAPARK EĞLENCESİ

Sünnet çocukları, şehir turunun ardından lunaparka geçti. Çocuklar lunaparkta, atlıkarıncaya, çarpışan arabalara ve çeşitli oyuncaklara aileleriyle birlikte binerek eğlendi. Lunaparktaki eğlence sonrasında çocuklar ve aileleri, botla Manavgat Irmağı üzerinde gezi yaptı. Başkan Şükrü Sözen, lunaparkta çocuklarla çarpışan arabalara binerek, onların eğlencelerine ortak oldu. Sünnet çocukları bot turuyla Boğaz Otel'e ulaştı. Boğaz Otel'de yemeklerini yiyen çocukları yine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen karşıladı. Sözen, çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Burada düzenlenen gecede konuşan Başkan Şükrü Sözen, "Çocuklarımız, her birimizin geleceği yarınıdır. Atatürk iyi yetişmiş, iyi eğitilen çocuklarla ülkenin geleceğinin daha aydınlık olacağını söylemiştir. Manavgat Belediyesi olarak çocuklarımıza her aşamada sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu sünnet şölenimiz de bunlardan biri. İnanıyorum ki evladı için her anne baba çocuğuna sünnet yapabilir. Ama bu aileler lütfetti bu töreni bizimle yapmayı uygun gördü. Ailelere teşekkür ediyoruz. Manavgat Belediyesi hepinizin evi. Manavgat Belediyesi'nin sunduğu imkanlar sizin imkanlarınız. Diliyoruz ki çocuklarımız sağlıklı sıhhatli büyüsünler, hak ettikleri ülkede özgür ortamların en iyisini yakalasınlar ve bu ülkeye koşulsuz iyi yetişmiş birey olarak sahip çıksınlar. Diliyoruz ki her biri ülkesini seven birer vatandaş olarak yetişsin. Bu gün burada olmaktan çok mutluyum. Her birinin hayatı pırıl pırıl olsun, her birinin kaderi güzel olsun. Sünnetleri hayırlı olsun" dedi.

Ardından Başkan Şükrü Sözen bütün sünnet çocuklarına altın taktı. Takı törenine belediye başkan yardımcıları Mustafa Ceylan ve Halis Akkaya ile Sosyal İşler Müdürü Saffet Nergiz, Belediye Başkanı Sözen'in eşi Hatice Sözen, kızı İrem Sözen ve oğlu İbrahim Sözen de katılarak Başkan Sözen'e altınları takmasına yardımcı oldu. Başkan Sözen, sünnet çocuklarıyla bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından sahneye çıkan şarkıcı Fulya geceyi renklendirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.