Mahalleli, okul müdürü için imza topladı

Antalya'nın Döşemealtı İlçesi'ne bağlı kapatılan Bademağacı beldesindeki Bademağacı İlköğretim Okulu'nda 23 yıldır aralıksız görev yapan ve son 15 yıldır da müdür olan Erhan Bilgenoğlu'nun görevine son verilmesine karşı mahalleli imza kampanyası başlattı. Müdürün fotoğraflı afişi de bir binaya asıldı.

05 Eylül 2014 Cuma 10:30
Mahalleli, okul müdürü için imza topladı
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumları yöneticilerinin görevlendirilmesine ilişkin 10 Haziran 2014 günü yayımlanan yeni yönetmelik kapsamında okul yöneticilerini değerlendirme sürecinde, Antalya'da başarılı okul müdürlerinden Türk Eğitim Sen üyesi Erhan Bilgenoğlu, 69.75 puanla okul müdürlüğünden alındı.

Öğretmen, okul aile birliği ve öğrencilere tanınan 40 puan üzerinden 40 puan alan, ancak ilçe milli eğitim ve şube müdürlerinden düşük puan alarak müdürlüğü sona erdirilen Erhan Bilgenoğlu için Bademağacı'nda mahalleli imza kampanyası başlattı. Muhtarlık aracılığıyla toplanan 1205 imza, Antalya Valiliği'ne teslim edildi.

Bademağacı İlköğretim Okulu'nda son 15 yılı müdürlük olmak üzere 23 yıldır görev yapan Erhan Bilgenoğlu, 24 saat açık tuttuğu okulda öğrencilerin yanı sıra, mahallelinin eğitim ve öğretimine yönelik yürüttüğü çalışmalarla tanınıyordu.

Mahalleli, görevi sona erdirilen Bilgenoğlu için bir de afiş yaptırdı. Mahalle sakinleri tarafından hazırlanan 'Bademağacı'nın oğlu Erhan Bilgenoğlu adam gibi adam. Gururumuzsun. Seni çok seviyoruz, müdürümüzsünüz' yazılı afiş, meydandaki bir binaya asıldı.

İlçe milli eğitim müdürü ve şube müdürlerinin puanlamada büyük hata yaptığını düşünen mahalleli, Bilgenoğlu'nun hem okul içinde hem de mahallelinin eğitimi açısından yıllardır büyük emek sarfettiğini, okulun inşaatında bile çalıştığını, yapılan işlemin büyük haksızlık olduğunu vurguladı.

Valilik, kaymakamlık gibi kurumlardan sayısız teşekkür belgesi de bulunan Erhan Bilgenoğlu ise konuyu mahkemeye taşımaya hazırlanıyor. 

Son Güncelleme: 05.09.2014 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin solak 2014-09-05 12:06:22

Mahalle nin bukadar cok sevdiği müdür un geri gönderilmesi gerekmektedir