LÖSEV gönüllüleri buluştu

LÖSEMİLİ Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Antalya Şube yönetimi, LÖSEV gönüllüleriyle bir araya geldi.

07 Aralık 2019 Cumartesi 14:53
LÖSEV gönüllüleri buluştu

İbrahim LALELİ/ ANTALYA, (DHA) -

5 Aralık Dünya Gönüllüler günü nedeniyle bir araya gelen LÖSEV Antalya gönüllüleri, gönüllülük üzerine sohbet edip fikir alışverişinde bulundu. Kaleiçi'ndeki Çay Tea's Lunchroom & Deco Home kurucusu ve LÖSEV gönüllüsü Hollandalı Nancy Siegers'ün ev sahipliğindeki buluşmaya, farklı alanlarda çalışan LÖSEV gönüllüleri katıldı.

Etkinliğin organizasyonunu gerçekleştiren LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Emecan Özcan gönüllülerle yakından ilgilendi. Eğitim Danışmanı İlker Kaldı'ın sunum ve sohbetiyle devam eden buluşma da LÖSEV gönüllülerine 'Yılın LÖSEV Gönüllüsü' madalyaları verildi.

Etkinliklerin LÖSEV şubesi bulunan 10 farklı şehirde devam ettiğini anlatan LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Emecan Özcan, Türkiye genelinde LÖSEV'in 4 milyon gönüllüsü bulunduğunu belirtti. Özcan, "Antalya'da 60 bin kayıtlı gönüllüsü bulunan LÖSEV ailemiz her gün büyüyor. Gönüllülerimizin destekleri gücümüze güç katıyor" dedi.

Anahtar Kelimeler:
LÖSEVFüsun Emecan Özcan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.