Lösemili çocuklara moral oldular

 HEMŞİRELİK Fakültesi Tiyatro Topluluğu, sahneledikleri 'Prenses Arkadaş Arıyor' adlı oyun ile lösemili miniklerin yüzünü güldürdü.

12 Nisan 2019 Cuma 14:54
Lösemili çocuklara moral oldular

Hemşirelik Fakültesi öğrencilerinin Akdeniz Üniversitesi Lösev Topluluğu işbirliğiyle düzenlediği proje kapsamında sahnediği tiyatro oyununu, lösemili çocuklar ilgiyle izledi. Tiyatronun insanları birbirine yaklaştırdığını ifade eden öğrenciler, bir sanat dalı ve iletişim aracı olan tiyatro ile ulaşabilecekleri herkese ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Projelerinde kendilerine destek sağlayanlara teşekkür eden öğrenciler, “Tiyatro emekçisi Adem Atar hocamıza ve ekibine, Akdeniz Üniversitesi Personel Tiyatrosu Topluluğu'na ve gönüllü çalışan tüm öğrenci arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Projelerine devam edeceklerini belirten öğrenciler, 13 Mayıs'ta Atatürk Konferans Salonu'nda sahneleyecekleri 'Odun' adlı oyuna tüm tiyatro severleri davet etti.

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.