Lions Kulübü'nden kadınlara arı kovanı

 İSTANBUL Ulus Lions Kulübü üyeleri Antalya'nın Demre ilçesinde kadınlara arı kovanı bağışı yaptı. Ayrıca Yaylakaya İlkokulu'na da buzdolabı hediye edildi.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 11:34
Lions Kulübü'nden kadınlara arı kovanı

İstanbul Ulus Lions Kulübü Başkanı Şule Büyükyılmaz, yönetim kurulu üyeleri Ayla Gürsoy ve Nuran Uzlu, daha önce bazı yardımlar yaptıkları Demre'yi ziyaret etti. Başkan Büyükyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri önce eski Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör'ü ardından da Güngör'le beraber daha önceden tespit ettikleri Demre ve Beymelek Mahallesi'ndeki 10 kadına içerisinde arıları da bulunan 5'er kovan hediye etti. Heyet, Yaylaya İlkokulu'na da 1900 lira değerinde buzdolabı verdi. Ulus Lions Kulübü daha önce de Yaylakaya İlkokulu Ana Sınıfı'na mutfak yaptırmış, oyuncak setleri, bilgisayar almış ve klima taktırmıştı.

İstanbul Ulus Lions Kulübü Başkanı Şule Büyükyılmaz, "Bu ülkedeki her insanın, özellikle büyüme çağındaki çocuklarımızın güvenli gıdaya ihtiyacı var. En önemlisi bu ülkenin üretime ihtiyacı var. Bu nedenle kadınlarımızı üretici yaparak aile bütçelerine katkı sağlamalarını, çocukları için güvenli bal üretmelerini istiyoruz. Bu kovanlar sizlere armağanımız. Güle güle bal üretin ve yiyin, çocuklarınıza yedirin. Bu kovanların verecekleri oğullarla gelecek yıl 10'ar kovan olması en büyük dileğim" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.