Likya Yolu'nda yürüdüler

 RUSYA'nın St. Petersburg şehrinden gelen bir grup Antalya yakınlarındaki Phaselis Antik Kenti'nden başlayarak Demre İlçesi'ne kadar Likya Yolu'nda yürüdü.

31 Ekim 2017 Salı 10:10
Likya Yolu'nda yürüdüler

Uçakla St. Petersburg'dan Antalya'da gelen 13'ü kadın 19 kişilik grup, otobüsle Phaselis Antik Kenti'ne geçti. Buradan yaya olarak yola çıkan grup 9 günde Likya Yolu'nda yürüyerek, Demre'ye geldi. Burada kamp yapacak grup tekrar otobüsle Antalya'ya, oradan uçakla St. Petersburg'a dönecek.

Grubun rehberliğini yapan Andrew Bulmasov, "Daha önce Likya Yolu'nda yürümüştüm. Arkadaşlarıma Likya Yolu'nun güzelliğini anlattım. 19 kişilik bir arkadaş grubu oluşturarak, 9 gün yürüdük. Değişik mesleklerden arkadaşlarımız var. Ben hariç hepsi Türkiye'ye ilk kez geldi. Antalya'dan Demre'ye kadar olan Likya Yolu'ndaki güzellikler bizi büyüledi. Geceleri, dağlarda çadır kurarak geceledik. Hiçbir sorun yaşamadık. Yollarda insanlar bizi ağırladı. Phaselis, Olimpos, Phadiopolis, Arykanda antik kentlerini gördük. Demre'de Noel Baba Anıt Müzesi'ni, Myra, Ardriake, Batık Kent ve Simena antik kentlerini gezeceğiz. Çok güzel anılarla döneceğiz. Gelecek yıl gelerek Likya Yolu'nun kalan bölümünde yürüyeceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.