Letonya Büyükelçisinden Vali Karaloğlu'na ziyaret

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Letonya Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts'i makamında kabul etti.

06 Şubat 2018 Salı 09:40
Letonya Büyükelçisinden Vali Karaloğlu'na ziyaret

Vali Münir Karaloğlu, Letonya Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts'i kabul etti. Büyükelçi Elferts'in ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, iki ülke arasındaki ilişkilerin nasıl geliştirilebileceğine dair fikir alışverişinde bulundu. Antalya'nın turizmde bir marka olduğunu, Letonyalıların Antalya'yı sevdiğini ve bu sene Letonyalı turist sayısında artış beklediklerini ifade eden Vali Karaloğlu, Büyükelçi Elferts ile iki ülke arasındaki turizm ilişkilerinin arttırılması ve sosyal, kültürel ilişkilerin güçlendirilmesi adına neler yapılabileceği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Görüşmede iki ülke halkının yakınlaştırılması adına yapılabilecek faaliyetler de ele alındı.

Vali Münir Karaloğlu, ziyaretin ardından Büyükelçi Elferts'e Antalya'nın su altı zenginliklerini anlatan 'Su Altı Cenneti Antalya' kitabını hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.