Lavanta tarlasına foto safari

ISPARTA'nın Keçiborlu İlçesi'nin lavanta tarlalarıyla cazibe merkezine dönüşen Kuyucak Köyü, Antalyalı fotoğrafçılara çekim mekânı oldu. Fotoğraf grupları, hafta sonları köye foto safari turları düzenliyor.

14 Temmuz 2016 Perşembe 09:59
Lavanta tarlasına foto safari
Antalya Fotoğraf Kulübü (ANFOK) üyeleri de asalet ve ihtişam çağrıları yapan, psikoloji üzerinde etkileri de olan lavantanın mor rengine bürünmüş tarlalarda fotoğraf çekimleri yaptı, kadın fotoğrafçılar canlı modellik yaptı, ortaya muhteşem fotoğraf kareleri çıktı.

Kuyucak Köyü'nde denenen ve olumlu sonuç alınınca çevre köylerde de üretimi yaygınlaştırılan, bölge halkının en önemli gelir kaynağı olan lavanta çiçeği, tarlaları mor renge boyadı, doğaya görsel bir güzellik de kazandırdı. Köye, turizm acenteleri de yerli ve yabancı turist gruplarını taşımaya başladı.

ANFOK Başkanı Aykut Sarıyıldız, Kuyucak Köyü'ne düzenledikleri fotoğraf gezisinin çok keyifli, verimli geçtiğini, lavanta kokusu ve mor çiçekler arasında sanatsal fotoğraf çekimleri yaptıklarını belirtti.

Aykut Sarıyıldız, ANFOK üyelerinin çektikleri yüzlerce kare arasından özenle seçilecek fotoğrafların dijital ortamda sunumunun yapılacağını, 'Lavanta Kokulu Tarlalar' adı altında fotoğraf sergisi açılacağını da söyledi. 

Son Güncelleme: 14.07.2016 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.