Lara'da ağız ve diş sağlığı merkezi açıldı

ANTALYA Valisi Muammer Türker, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ile birlikte Lara'da Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışını yaptı.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 09:46
Lara'da ağız ve diş sağlığı merkezi açıldı
Afyonkarahisar'da 40 yıldır hizmet vermekte olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Antalya Şubesi'nin açılışı, Antalya Valisi Muammer Türker ve Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in katıldığı törenle yapıldı.



Törende konuşan Vali Türker, Antalya'nın dünyanın ve Türkiye'nin her bölgesinden insanları çekerek gelişmeye, büyümeye devam ettiğini, çok değişik alanlarda yapılan yatırımların kenti büyüterek cazibe merkezi haline getirdiğini anlattı.



Antalya'da uzun süredir sağlık turizmini geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Vali Türker, sağlığın her alanında devlet ve özel sektörün yaptığı yatırımların kentin ekonomik gücü bakımından çok önem taşıdığını ifade etti.



Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner de, Afyonkarahisar'da liyakatle hizmet vermekte olan merkezin Antalya'da şube açmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı ve iyi dileklerini ifade etti. Açılış törenine Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür ve davetliler de katıldı.

Son Güncelleme: 25.05.2016 09:48
Anahtar Kelimeler:
Antalya Lara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.