KUTSO üyelerine indirimli elektrik müjdesi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile CLK Akdeniz Elektrik arasında indirimli elektrik protokolu imzalandı.

13 Kasım 2014 Perşembe 13:40
KUTSO üyelerine indirimli elektrik müjdesi
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal arasında imzalanan indirimli elektrik satış protokolünden Kumluca, Finike, Demre ve Kaş'ta bulunan KUTSO üyeleri faydalanacak. Bölgesine faydalı, etkin bir sivil toplum kuruluşu olmayı hedeflediklerini belirten Başkan Günay, “KUTSO hizmet verdiği Batı Antalya (Kumluca- Finike- Demre- Kaş) bölgesinde iş yaşamına doğrudan katkı sağlayan ve üyelerinin arkasında kararlı şekilde duran bir sivil toplum kuruluşu haline gelmiştir. Gerek finans sektörüyle, gerekse ticareti hayatın diğer tüm gereksinimlerini karşılayan sektörler ile imzaladığımız anlaşmalar üyelerimize büyük kolaylılar sağlamaktadır. Bugün burada imzaladığımız bu protokol ile üyelerimiz tüketim miktarlarına göre elektrik giderlerinde indirim sağlayabilecek" dedi.

İndirimden faydalanmak isteyen firmaların KUTSO'ya üye olduklarını gösterir belgeyle CLK Akdeniz Elektrik firmasına başvurmaları gerekiyor.
 

Son Güncelleme: 13.11.2014 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.