Kursiyerler sergiye hazırlanıyor

MURATPAŞA Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Toplulukları (MEST) kurs atölyelerinde eğitim alan kursiyerler, yaptıkları çalışmaları yıl sonu sergisinde sergileyecek.

19 Mayıs 2016 Perşembe 12:30
Kursiyerler sergiye hazırlanıyor
Muratpaşa Belediyesi'nin, Muratpaşa Kaymakamlığı işbirliğiyle düzenlediği ve Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinin görev aldığı kurslar sürüyor. Belediye Başkanı Ümit Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabacak, Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Yavuz ve Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci, meslek, sanat ve hobi kurslarına ev sahipliği yapan MEST'i ziyaret etti. 



67 BRANŞTA 4000 KURSİYER



MEST'teki atölyeleri gezerek, kursiyerlerle sohbet eden Başkan Ümit Uysal, "14 merkezimizdeki 46 atölyede 67 branşta toplam 4000 kursiyerimiz, meslek edindirme ve sanat kursuna katıldı. 'Üreten Eller' adlı dönem sonu sergisine hazırlanıyorlar. Sanatla uğraşan insan herkesi sevebilen, barışçı insandır, ne komşusuna ne de şehrine zarar gelir" dedi. 



Resim ve rölyef kursiyerlerinin eserlerine hayran kalan Başkan Uysal, "Keşke, bu eserleriniz kentimizdeki binaların cephelerinde yer alsa" diyerek kutladı. 



KURSİYERLERDEN TEŞEKKÜR



Başkan Uysal'ın ziyaret ettiği, Türk Sanat Müziği kursiyerleri ise Buruk Acı adlı şarkıyı seslendirdi. Başkan Uysal, "5 ayda bu noktaya geldiyseniz gelecek yıl virtüöz olursunuz" diyerek kursiyerleri alkışladı. Kursiyerler ise Başkan Uysal'a, "Sizin sayenizde bu noktaya geldik. Verdiğiniz sözleri tutuyorsunuz. Bizler meslek de kazandık. Büyük sergimiz için çalışırken aynı zamanda sipariş üzerine üretim yapıyoruz" diyerek teşekkür etti.






Son Güncelleme: 19.05.2016 12:31
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.