Kurban Bayramı öncesi alışveriş hız kazandı

ANTALYA'da Kurban Bayramı öncesi vatandaşı alışveriş heyecanı sardı. Bazı vatandaşlar alışveriş merkezlerini tercih ederken bazıları da esnafı seçti.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 09:37
Kurban Bayramı öncesi alışveriş hız kazandı

Kurban Bayramı'na sayılı gün kala alışverişte hareketlilik yaşanıyor. Giyim, ayakkabı ve gıda ürünlerine büyük ilgi gösteren vatandaşlar alışveriş merkezleri ve butik mağazaları doldurdu. Kapalı Yol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi'nde 10 yıldır giyim mağazası işletmecisi olan Orçun Odabaş (40), Kurban Bayramı öncesi yoğunluğun arttığını ve satışlardan memnun olduğunu kaydetti. Odabaş, “Mağazaya gelen müşterilerin yüzde 75'i ürün satın alarak ayrılıyor. Bayram satışı hedefimize ulaşıyoruz. Müşteri, kampanyalardan memnun" diye konuştu.

Artan dövizden dolayı kar oranında düşüş olduğunu kaydeden Odabaş, bunun yanında kalifiye eleman eksikliğinden yakındı.


Anahtar Kelimeler:
Antalya Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.