Kumluca'da Tıp Bayramı kutlandı

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi.

12 Mart 2015 Perşembe 16:14
Kumluca'da Tıp Bayramı kutlandı
Kumluca Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlenen törene Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Yusuf Evran, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Kumluca Gül- Çetin Kaur Lisesi halk oyunları ekibinin gösteri sunduğu etkinlikte, hastanede en sevilen personel yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. 5 gün süren oylama sonucunda hekimlik dalında beyin cerrahı Op. Dr. Sercan Savaş Yalçın, sağlık çalışanları dalında laboratuar teknisyeni Zeliha Sakman, idari personel dalında Yasemen Kama, taşeron firma dalında ise temizlik ve veri hazırlama görevlisi Murat Ceynaklı'ya ödüle layık görüldü.

Ödül töreninden sonra da hastane bahçesine günün anısına katılımcılar tarafından çam fidanı dikildi. 

Son Güncelleme: 12.03.2015 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.