Kumluca'da sahil temizliği

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde Şah İnn Paradise Tatil Köyü'nün çalışanları ve vatandaşlar sahil temizliği yaptı.

11 Mart 2015 Çarşamba 11:07
Kumluca'da sahil temizliği
Kumluca'ya bağlı Mavikent Mahallesi'nde bulunan Şah İnn Paradise Tatil Köyü çalışanları ve vatandaşlar işbirliğiyle sahil temizliği yapıldı. Yaz sezonu öncesi sahillerin kullanılabilir halde olmasını amaçlayan çalışma kapsamında sahildeki atıkları toplayan katılımcılar, tatil köyünün bahçesinde günün anısına fidan dikti.

Tatil Köyü Genel Müdürü Yusuf Yücel, "Hem çalışanlarımıza hem de çevredeki vatandaşlara temiz çevre bilincini aşılamak için böyle bir çalışma yaptık. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın başlattığı 'Yeşil Yıldız Çevre' kampanyasına katılmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde. Çünkü Yeşil Yıldız bayrağını almanın belli ölçüleri var. Bu şartları yerine getirmek ve bu ödülü almak için çalışıyoruz" dedi.
 

Son Güncelleme: 11.03.2015 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.