Kumluca'da 383 bin hastaya hizmet

ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Kumluca Devlet Hastanesi'nde 2016 yılında 383 bin hastaya sağlık hizmeti verildi.

03 Şubat 2017 Cuma 12:15
Kumluca'da 383 bin hastaya hizmet
Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan, geçen yıl 295 bin 446 poliklinik muayene, 87 bin 996 acil muayene hizmeti verdiklerini söyledi. Diyalize kayıtlı 516 hastaya ise 5 bin 471 seans diyaliz hizmeti verdiklerini kaydeden Dr. Alkan, yüne 11 bin 724 ameliyat yaptıklarını belirtti. Evde Sağlık Hizmetleri Birimi'ne kayıtlı 695 hastaya ise 2 bin 667 ev ziyareti yaparak sağlık hizmeti sunduklarına işaret eden Dr. Ayşegül Alkan, hastanede sundukları hizmet çeşitliliği ve kalitesini de arttırdıklarını söyledi.

Hastalıkların teşhis ve tedavisinde önemli rol oynayan ekipman ve cihazları yenilediklerine değinen Dr. Alkan, tıbbi cihaz sayısını da arttırdıklarına değindi. Cihazların yanında hastanenin altyapısını sürekli yenilemek ve özellikle bilişim altyapısını yeni gelişen teknolojiyle güncel tutabilmek adına da pek çok yatırım yapıldığına işaret eden Dr. Alkan, "İyileştirme çalışmalarıyla Batı Antalya'da yaşayan tüm halkımızın her türlü sağlık ihtiyacını karşılar duruma geldik" dedi. 

Son Güncelleme: 03.02.2017 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.