KUMLUCA HAYVANAT BAHÇESİ'NE YENİ DOSTLAR

Kumluca Belediyesi'nin Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesi'ne 1 yaşında bir çift ceylan katıldı.

20 Mart 2014 Perşembe 17:39
KUMLUCA HAYVANAT BAHÇESİ'NE YENİ DOSTLAR
Kumluca Belediyesi Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesi'ne bir çift ceylanın (goitered gazelle) daha gelmesiyle, 16'ncı memeli türü de aileye katılmış oldu. Sarı ve kahve renklerdeki ceylanlar, sevimli, seri hareketleri ve iri gözleriyle dikkatleri çekiyor. Son gelen misafirlerle birlikte Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesi, 50'ye yakın türde 600'ü aşkın hayvanı barındırıyor.

Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Süleyman Falay, "Ceylanlarımızı yeni yaşam alanlarına bıraktık. Ortalama ömürleri 10 yılı geçen yeni misafirlerimizin, kısa zamanda deneyimli ekibimiz sayesinde yeni evlerine uyum sağlamalarına yardım edeceğiz" dedi. Baharın gelmesiyle tüm bölge halkını hem piknik yapmaya hem de hayvanat bahçesini ziyaret etmeye çağıran Falay, yakında yeni türlerin hayvanat bahçesi ailesine katılacağının müjdesini de verdi.

Son Güncelleme: 20.03.2014 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.