Kumluca'da Sivaslılar Derneği açıldı

BATI Antalya Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kumluca'da açıldı.

23 Ocak 2020 Perşembe 14:31
Kumluca'da Sivaslılar Derneği açıldı

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)

Batı Antalya Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Narenciye Mahallesi Kasapçayırı sokakta faaliyete geçti. Batı Antalya Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kurucu başkanlığına Mustafa Karataş getirilirken, yönetim kurulu ise Nabi Karataş, Ahmet Yaver, İsmet Bek, Musa Deveci, Oğuz Özyazı ve Turgut Şahin'den oluştu.



Dernek Başkanı Mustafa Karataş, amaçlarının Sivas'ın örf, adet, gelenek ve göreneklerini yaşatmak olduğunu söyledi. Mustafa Karataş, "Kumluca'da yaşamını sürdüren Sivas kökenliler olarak Kumluca halkına Sivas yöresinin sosyal ve kültürel zenginliğini gerçekleştireceğimiz etkinliklerle tanıtmaktır. Biz burada hepimiz Kumlucalıyız. Dernek kurma yoluna çıkarken 'özümüz Sivas, sözümüz Kumluca' olarak yola çıktık. Derneğimizin Kumluca'mıza hayırlı olacağına inanıyor, derneğimize herkes bekliyoruz. Derneğimize Batı Antalya'nın tüm ilçelerinden herkes üye olabilir" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.