Kumluca'da 4.5 büyüklüğünde deprem

 Antalya’nın Kumluca ilçesinde saat 14.14’te 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Çok kısa süren deprem herhangi bir hasara yol açmadı.

07 Eylül 2021 Salı 14:31
Kumluca'da 4.5 büyüklüğünde deprem

ANTALYA (İHA) - 
Antalya'nın Kumluca ilçesi açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ta yer alan bilgilere göre, saat 14.14'te meydana gelen deprem yerin yaklaşık 26 kilometre altında oldu. Deprem ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde hissedilmezken vatandaşlar günlük işlerine devam etti.
Durmuş Demir, 4'üncü kattaki evinde yatarken bir sarsıntı hissettiğini ve çok kısa sürdüğünü söylerken Mehmet Aldemir sarsıntıyı hiç hissetmediğini ifade etti. Bir başka vatandaş ise depremin olduğu anlarda iş yerinin önünde oturduğunu, sarsıntıyı hissetmediğini belirterek, "Arkadaşlar deprem oldu dedi, ben de onlardan duydum" dedi.

Son Güncelleme: 07.09.2021 15:53
Anahtar Kelimeler:
Kumlucada Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.