Küçük Efe, doğum günü kutlaması için gittiği sitenin havuzunda boğuldu

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde teyzesiyle birlikte bir arkadaşının doğum günü kutlaması için gittiği sitede, havuza giren 4 yaşındaki Efe Çelik, boğularak yaşamını yitirdi.

08 Haziran 2016 Çarşamba 11:35
Küçük Efe, doğum günü kutlaması için gittiği sitenin havuzunda boğuldu
 Kemer’in Arslanbucak Mahallesi’nde eniştesinin güvenlik görevlisi olarak çalıştığı siteye teyzesiyle birlikte giden Efe Çelik, burada arkadaşının doğum günü kutlamasına katıldı. Kutlamalar sırasında diğer çocuklarla sitenin havuzuna giren Efe Çelik'in bir süre sonra su yüzeyinde hareketsiz durduğu fark edildi. Hemen havuzdan çıkarılan küçük Efe, çağırılan ambulansla ilçe merkezindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalbi duran Efe Çelik, doktorların tüm çabasına karşın yaşama döndürülemedi.



ANNE OĞLUNUN CANSIZ BEDENİNE SARILDI



Olayı haber alan anne Perihan ile baba Mustafa Çelik, yakınlarıyla birlikte hastaneye koştu. Çocuklarının vefat haberini alan anne baba sinir krizi geçirdi. Bir ara baba Çelik, çocuğunun cansız bedenini kucağına alarak anneye getirdi. Hastanenin bekleme salonunda çocuğunun cenazesine uzun süre sarılan anne bırakmak istemedi.



Anne güçlükle sakinleştirilirken, Efe Çelik’in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.

Son Güncelleme: 08.06.2016 11:40
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kemer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.