Küçük dahiler 50 projeye imza attı

ANTALYA'da Sevinç Fahri Aydın Ortaokulu'nun 66 Fen Bilgisi öğrencisi ile öğretmenleri Özge Güneş, TüBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda 50 projeye imza attı.

07 Haziran 2016 Salı 13:06
Küçük dahiler 50 projeye imza attı
 Kepez İlçesi Odabaşı Mahallesi'nde bulunan Sevinç Fahri Aydın Ortaokulu'nun müdürü Hakan Yılmaz koordinesinde proje yöneticisi Fen Bilgisi Öğretmeni Özge Güneş ile 66 öğrencinin 3 aylık çalışması sonunda birbirinden güzel 50 farklı proje geliştirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürütülen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda yapılan projeler, düzenlenen etkinlikte davetlilere tanıtıldı. Öğrenciler, 'Bizim Bahçemiz: Organik tarım bahçesi', 'Asitten ateş çıkarma: Asit Damlatarak Ateş yakılması,' 'Köpükten Alev Çıkarma', 'Engelsiz ev: Duyma engelliler için uyarı için ışık sisteminin ev içinde kullanılması', 'Ses dalgalarının hareketi' gibi projeler gerçekleştirdi. Bilim fuarı girişindeki 'Bilime İz Bırakın' adlı resim tuvaline, fuara gelen en küçükten en büyüğe herkesin parmak izi bırakması bilime olan ilginin bir göstergesi oldu.

Son Güncelleme: 07.06.2016 13:07
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.