Köy okullarında 'drama' etkinliği

Alanya Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren 'Çocuk Tiyatrosu', 'Orada bir köy var uzakta' temasıyla 'Köy Okulları Yaratıcı Drama Etkinliği' başlattı.

31 Ekim 2014 Cuma 10:41
Köy okullarında 'drama' etkinliği
Yazar ve yönetmen Nil Banu Engindeniz önderliğinde yürütülen çalışma kapsamında Mahmutseydi, Dereköy, Beyreli, Sapadere, Demirtaş ve Payallar İlköğretim okullarında drama etkinlikleri yapıldı. Nil Banu Engindeniz, şu ana kadar yaklaşık 700 öğrencinin katıldığı drama etkinliklerinin ardından yazdığı kitapları çocuklar için imzalayarak dağıttı. Proje kapsamındaki drama etkinliklerinde çocuklara yiyecek ve içecekler de ikram edildi.

TİYATROYU ÇOK SEVDİLER
Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, çocuklara tiyatroyu sevdirmek ve özellikle kırsal kesimdeki öğrencilere ulaşmak için bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Öğrencilerin tiyatroyu çok sevdiğini belirten Erken, "Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte çocuklar da rol alarak oldukça eğleniyor. Onları yönlendirmek ve bu konuda eğitim vermeyi çok önemsiyoruz. Projemiz köy okullarında kış boyu devam edecek" dedi.
 

Son Güncelleme: 31.10.2014 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.