Korkuteli'de sürücüler bilgilendirildi

Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi kapsamında Korkuteli'de başta traktör olmak üzere tarım aracı sürücülerine yönelik eğitim toplantısı yapıldı.

04 Kasım 2014 Salı 12:43
Korkuteli'de sürücüler bilgilendirildi
Korkuteli'de Çomaklı, Yelten ve Küçükköy mahallelerinde gerçekleşen eğitimlerin ardından Kızılcadağ Mahallesi'ndeki sürücülere de eğitim verildi. Bölge Trafik İstasyon Amirliği'nde görevli Polis Memuru Musa Bilgin, İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı'ndan Kıdemli Başçavuş Murat Karademir, Sağlık memuru Çetin Çelik, sürücüleri bilgilendirdi.

Eğitimlerde, özellikle traktör sürücülerinin tepe lambası ve reflektör kullanmasının önemine işaret edilirken, yolculuk esnasında teker üstüne oturulmaması konusunda uyarılarda bulunuldu. Güvenli sürüş tekniklerinin benimsetilmesi ve doğru kullanımla tarımsal işlerin güvenli yapılmasının sağlanacağı vurgulanırken, sürücülerin araçlarını daha iyi tanıması, benimsemesi ve sosyal yaşamına dahil etmesinin ise karayolunu en çok kullanan tarım araçlarının sebep olduğu trafik kazalarının azaltılmasında büyük rol oynadığına işaret edildi.

Sürücülere olası trafik kazalarında yaralılara nasıl müdahale edileceği konusunda da bilgiler verildi.
 

Son Güncelleme: 04.11.2014 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.