Korkuteli'de hasta ve yaşlı refakatçiliği kursu açıldı

ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde hasta bakımı ve yaşlı refakatçiliği kursu açıldı.

23 Mayıs 2016 Pazartesi 15:11
Korkuteli'de hasta ve yaşlı refakatçiliği kursu açıldı
Korkuteli Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Emine Bindebir'in eğitmenliğini yaptığı hasta bakımı ve yaşlı refakatçiliği kursuna 35 kursiyer katılıyor. Kursu ziyaret eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, "Hasta bakımı ve yaşlı refakatçiliği kursumuz toplam 560 saat olup, kursiyerlerimiz kurs boyunca hasta ve yaşlılarla iletişim, onların bakımı, temizliklerinin sağlanması, tansiyon, ateş, şeker ölçümü, ilaçların kullanımı, pansuman ve bandaj değişimi ile yaşlıların ve hastaların beslenmesi konusunda eğitim alacaklar" dedi.



Kurs sonunda hasta bakımı ve yaşlı refakatçiliğini profesyonel anlamda yapan kursiyerlerin belge alacağını kaydeden Öznur Taşkan, "Burada verilen eğitim sonucunda yaşlı ve hasta bakımı noktasında ciddi ve içerikli bir eğitim alacak olan kursiyerlerin verilen eğitimin karşılığını gerek sosyal gerekse toplumsal alanda layıkıyla sunacaklarına olan inancının sonsuzdur" diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.05.2016 15:12
Anahtar Kelimeler:
Antalya Korkuteli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.