Korkuteli'den depremzedelere yardım

ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde AK Parti tarafından başlatılan kampanyada toplanan yardımlar, kamyona yüklenerek dualar eşliğinde deprem bölgesine gönderildi.

28 Ocak 2020 Salı 10:56
Korkuteli'den depremzedelere yardım

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)-

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından AK Parti Korkuteli ilçe başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyası yoğun ilgi gördü. Genç yaşlı tüm vatandaşlar yardım seferberliğine katılırken, toplanan malzemeler AK Parti ilçe binası önünde kamyona yüklenerek, dualarla deprem bölgesine gönderildi.

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, "Bu milletin yüreği şefkat dolu, merhamet dolu. Yeter ki önder olun. Korkuteli'den şimdi de bir günde Korkuteli Belediyesi tarafından hazırlanan ikinci bir tır daha gıda ve diğer ihtiyaç malzemesi Elazığ için yola çıktı. Bu aziz millet her türlü takdire layık. Allah razı olsun. Bizler üzerimize düşen çalışmaları yapmamız gerekiyor. Rabbim inşallah bu yapmış olduğumuz çalışmaları kabul eder. Böyle bir çalışmada Korkuteli olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Korkuteli halkının göstermiş olduğu özveriden dolayı da halkımıza teşekkür ediyorum. Devletimiz ve milletimiz güçlü. Vatandaşlarımız hemen örgütlendi. Teyzemiz kendi harcayacağı evinin rızkını getirerek buraya takdim etti. Bu tür doğal afetlere karşı milli birlik ve beraberliğimizi dayanışmamızı muhafaza eder ve korur isek, en az zarar ve sıkıntı ile bu felaketleri atlatırız. Elazığ ve Malatya'da deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.