KORKUTELİ-ANTALYA YOLU 15 HAZİRAN'DA HAZIR

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelerin koordinatör sorumlusu olarak atadığı İsa Akdemir, Korkuteli'nde incelemelerde bulunarak Antalya yolundaki asfalt çalışmalarının 15 Haziran'a kadar tamamlanacağını söyledi.

05 Haziran 2014 Perşembe 10:44
KORKUTELİ-ANTALYA YOLU 15 HAZİRAN'DA HAZIR
Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ve diğer yetkililer ile ilçeyi gezen İsa Akdemir, 10 günlük bir zaman diliminde Büyükşehir Belediyesi asfalt ekibinin Korkuteli'ne geleceğini dile getirdi. Akdemir, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in talimatıyla bu yolu, ivedi bir şekilde 15 Haziran'a kadar tamamlayacağız" dedi.

İsa Akdemir ayrıca Korkuteli'nde ASAT bürosunu ve Çomaklı Mahallesi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'in talimatıyla kurulan asfalt ve yol çalışması şantiyesini ziyaret etti. Önceliklerinin vatandaşın günlük hayatını rahat bir şekilde sürdürmesi olduğunu belirten Akdemir, "Mesaimizin tamamını çok daha güzel Antalya, çok güzel bir Korkuteli için harcıyoruz. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşaması için yeni alanlar inşa ediyoruz. İktidarımızın da gücüyle değişecek ve hızla gelişecek bir Korkuteli için çalışmalara başladık" diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.06.2014 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.