Köprüçayı Irmağı'nda boğuldu

ANTALYA'nın Serik ilçesinde, Suriye uyruklu Ömer Elubeyd (21), serinlemek için girdiği Köprüçayı Irmağı'nda boğuldu.

14 Temmuz 2020 Salı 11:31
Köprüçayı Irmağı'nda boğuldu

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)- 

Olay, saat 17.30 sıralarında, Serik ilçesi Belkıs Mahallesi Köprüçayı Irmağı'nda meydana geldi. 3 arkadaşıyla bölgeye gelen Suriye uyruklu Ömer Elubeyd, serinlemek için ırmağa girdi. Elubeyd, bir süre sonra akıntıya kapıldı. Suda çırpınmaya başlayan Elubeyd’i gören arkadaşları yardım etmek istedi. Ancak Elubeyd, bir süre sonra gözden kayboldu. 

Arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Ömer Elubeyd'in ırmakta kaybolduğunu tespit edince Jandarma Su Altı Arama ve Kurtarma, İnsani Yardım Arama ve Kurtarma (İYAK) ekiplerinden yardım istedi. Bir süre sonra olay yerine gelen İYAK ekiplerinin dalgıçları, 2 saatlik çalışma sonucu Elubeyd'in cesedini buldu. Suya indirilen zodyak botla Elubeyd'in cesedi karaya çıkarıldı.

Ömer Elubeyd'in cesedi, olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Elubeyd’in ölüm haberini alan yakınları fenalık geçirdi.

Geçen hafta da aynı ırmakta 16 yaşındaki Tayfun Karaşahin yaşamını yitirmişti.

Son Güncelleme: 14.07.2020 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.