Konyaaltı'nda sokak köpekleri için eğitim parkuru

Konyaaltı Belediyesi Hayvan Barınağı'nda hizmete açılan parkur alanında, sokak köpekleri eğitilip rehabilite ediliyor.

31 Ekim 2014 Cuma 10:45
Konyaaltı'nda sokak köpekleri için eğitim parkuru
Konyaaltı Belediyesi'nin Çakırlar mevkiinde bulunan hayvan barınağında sokak köpeklerinin eğitilerek rehabilite edildiği eğitim parkuru oluşturuldu. Hayvan barınağında parkur eğitimin verildiği sokak köpekleri yeni sahiplerine daha sağlıklı şekilde teslim ediliyor.


Antalya'da belediyeler bünyesinde bulunan hayvan barınaklarında köpek eğitim parkuru uygulamasının bir ilk olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, buradaki amaçlarının köpek sahiplenmeyi düşünenlere, eğitilmiş ve rehabilite edilmiş hayvan teslim etmek olduğunu söyledi.


Bazı insanların sokak hayvanlarına çok da sevecen yaklaşmadığını ve hatta eziyet boyutunda davranışlar gösterdiğini ifade eden Başkan Böcek, yeni eğitim parkuruyla bu durumdaki köpekleri rehabilite ederek sağlıklarına kavuşturduklarını kaydetti.
 

Son Güncelleme: 31.10.2014 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.