Konyaaltı’nda down sendromlu çocuklar saksılara çiçek dikti

Konyaaltı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 14-28 Nisan Tarihleri arasında 12 down sendromlu çocuğun katılımıyla “Hafif Düzeyde Engelli Bireyler İçin Saksı Düzenlemesi ve Terrarium Yapımı” kursu düzenlendi.

20 Nisan 2022 Çarşamba 11:10
Konyaaltı’nda down sendromlu çocuklar saksılara çiçek dikti

ANTALYA (İHA) -
Kursun teorik dersleri Konyaaltı Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personellerince, Konyaaltı Kaymakamlığı Toplantı salonunda yapıldı. Kursun açılışında konuşan Konyaaltı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Canan Otruş, “Kursun açılmasındaki amaç, çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerini sağlamak, onların gelişimlerine katkı sağlamak, yeni deneyimler kazanmalarına yardımcı olmak, sosyalleşmelerini sağlamak ve farkındalıklarını sağlamaktır” dedi.
İlk uygulama dersi Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çiçek serasında yapıldı. Konyaaltı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisleri özel çocuklara uygulama dersi öncesi çiçek dikme ile ilgili bilgi verdi. Çiçek dikmekten çok mutlu olan çocuklar diktikleri çiçekleri evlerine götürdüler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.