Konyaaltı'nda metruk yapılar temizleniyor

KONYAALTI Belediyesi, ilçedeki metruk yapıların uygunsuz kullanımını önlemek için Sarısu Mahallesi'nde çalışma başlattı.

13 Şubat 2018 Salı 14:58
Konyaaltı'nda metruk yapılar temizleniyor

Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Sarısu Mahallesi'nde çöp toplayıcıların depolama alanı olarak kullandıkları metruk bir yapıya baskın düzenledi. Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine yapılan baskında, atıl haldeki inşaatta depolanmış tonlarca çöp çıktı. Çevre sağlığını da olumsuz etkileyen, derme çatma depoyu iş makinesiyle yıkan zabıta ekipleri, etrafa saçılan hurda ve kağıt atıkları da toplayarak geri dönüşüme kazandırdı. Bölgede metruk yapıların denetimini sağlamak adına zaman zaman çalışmalar yaptıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu tür çalışmaları yaparken gelen şikayetleri de dikkate aldıklarını söyledi.

Başkan Böcek, "Bu tür yerlerde gelişi güzel depolanan atık malzemeler haşere ve zararlı hayvanların üremesine zemin hazırlıyor. Ekiplerimiz halk sağlığını tehdit eden bu durumu ortadan kaldırmak için bu tür operasyonlar düzenleyerek el koydukları kağıt ve hurda atıkları, geri dönüşüme gönderiyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.