Konyaaltı Lions'ta yönetim değişikliği

KONYAALTI Lions Kulübü'nün iki dönem başkanlığını yürüten Esma Gülgün Soydinç, görevini törenle Gülgün Yılmaz'a devretti.

21 Haziran 2016 Salı 16:08
Konyaaltı Lions'ta yönetim değişikliği

 Akra Barut Otel'deki törende, Konyaaltı Lions Kulübü yönetici ve üyeleri bir araya geldi. İftar programının ardından dönem başkanı Esma Gülgün Soydinç, kulübün gelişmesine katkıda bulunan yönetici ve üyelerine, sponsor olan kurum ve hayırseverlere teşekkür plaketi sundu. 



Plaket töreninden sonra başkanlığı dönemindeki çalışmalar hakkında bilgiler veren Esma Gülgün Soydinç, sağlık ve eğitime verdikleri öneme vurgu yaptı. 



Başkanlığı döneminde Çocuk İstismar Merkezi'nin tefrişatı, engelli bireylere akülü araç, bazı hastanelere tekerlekli sandalye yardımı yaptıklarını ifade eden Soydinç, "Yürüme güçlüğü çeken dar gelirli ailelerin çocuklarına fizik tedavisi ve robotik seansların ücretini karşıladık. Kenar semtlerde yaşayan 250 çocuğu göz taramasından geçirtip, rahatsızlıkları olanların tedavisiyle ilgilendik, gözlük ihtiyaçlarını karşıladık" dedi.



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda engelli bireyleri otelde bir araya getirdiklerini vurgulayan Soydinç, "Birçok devlet okulunun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladık. 25 ülkeden gelen çocukları Antalyalı çocuklarla buluşturup, kaynaştırdık. Son olarak da Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlkokulu'nun bahçesine üstü kapalı bir alan kazandırdık, kış aylarında yağmurdan, yaz aylarında sıcaktan korunmalarını, öğlen yemeklerini burada yemeklerini sağladık" diye konuştu.



Başkan Soydinç, konuşmasının ardından 2015-2016 Genel Yönetmeni Mevlüt Güven'in yönettiği devir teslim töreninde, görevini yeni dönem başkanı Gülgün Yılmaz'a devretti. Konyaaltı Lions Kulübü'nün yeni yönetimi Gülgün Yılmaz (Başkan), Şule Kilit, Saime Gülşen, Bahriye İçli ve Gürsel Murat'tan oluştu. 



GENÇLER KULÜBÜ



Konyaaltı Lions Kulübü'nün bünyesinde faaliyet gösteren ve genç üyelerden oluşan Leo Kulübü'nde de yönetim değişti. Dönem Başkanı Ömer Korkmaz, görevini Tuğçe Şahin'e devretti. Leo Kulübü'nün 2016-2017 dönemi yönetimine de Tuğçe Şahin (Başkan) Sercan Senekli, Aybike Karataş, Sedef Sönmez ve Merve Bilgiç getirildi.

Son Güncelleme: 21.06.2016 16:09
Anahtar Kelimeler:
Antalya Konyaaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.