Konyaaltı Belediyesi'nden kan bağışına destek

 KONYAALTI Belediyesi tarafından bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

27 Mart 2019 Çarşamba 16:51
Konyaaltı Belediyesi'nden kan bağışına destek

Konyaaltı'nın ilçe olmasıyla birlikte köyden kente geçişin bir simgesi olarak başlatılan kan bağışı kampanyasının bu yıl 15'incisi gerçekleştirildi. Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen Kan Bağışı Kampanyası'na meclis üyeleri, bölge muhtarları, belediye personeli ile vatandaşlar destek verdi. İlk olarak kan ölçümüyle başlayan vatandaşlar değerlerin iyi çıkmasıyla form doldurarak, kan bağışında bulundu. Kan bağışında bulunan vatandaşlar, “Her fırsatta kan bağışında bulunmaya çalışıyoruz. Bütün vatandaşlar bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Kan bağışında bulunalım" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.