Konteynerler geri dönüştürülüyor

KEMER Belediyesi, eskiyen çöp konteynerlerini ve sepetlerini tamir ederek ekonomiye kazandırıyor.

09 Şubat 2018 Cuma 12:02
Konteynerler geri dönüştürülüyor

Kemer'de eskiyen, çürüyen ve bozulan çöp konteynerleri ve sepetleri Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü atölyesinde toplanarak yeniden ekonomiye kazandırılıyor. Konteynerlerin ve sepetlerin çürüyen kısımları yenilendikten sonra boyaya gönderiliyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül'ün öncülüğünde başlatılan 'Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi' kapsamında Kemerliler tarafından üstüne çeşitli resim ve figürler işlenen konteynerler ardından mahallelere gönderiliyor.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "182 kişilik temizlik personeli ekibimizle Kemer'imizi her gün pırıl pırıl temizliyoruz. Bu çalışmalar yapılırken eskiyen ve bozulan geri dönüşüm malzemelerini de geri dönüşüme tabi tutarak önemli bir tasarruf sağlıyoruz. Geçen aralık ayında 76 adet, ocak ayında ise 84 adet çöp konteyneri ve sepeti boyanarak yeniden hizmete sunuldu. Belediye bütçemizi en doğru şekilde kullanarak en verimli hizmeti veriyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.