KONSEY’DEN EXPO DUYARLILIĞI

Aksu Kent Konseyi Aksu’nun kaderini değiştirecek olan EXPO 2016’yı ilçede tanıtmaya ve EXPO’ya katkı sağlamaya devam ediyor. Aksu Belediyesi içinde bulunan odalarını da EXPO teması ile kaplatan Konsey Başkanı Turan Şahin, “Kent konseyi olarak EXPO’nun öneminin bilincindeyiz ve elimizden gelen katkıyı da sağlamaya hazırız” dedi.

30 Mayıs 2014 Cuma 14:18
 KONSEY’DEN EXPO DUYARLILIĞI
EXPO 2016 Aksu için büyük önem taşıyor. İlçenin geleceğini etkileyecek olan ve kalkınmasını sağlayacak olan EXPO 2016 çalışmaları sayesinde ilçe sel bölgesi olmaktan da kurtulacak. EXPO için her zaman destek olmaya hazır olan Aksu Kent Konseyi önemli bir adım daha atarak, tanıtıma destek verdi. Aksu Belediyesi içinde yer alan odalarını EXPO teması ile kaplatan Konsey, tanıtım desteği sağladı. EXPO 2016’nın Aksu’nun kaderini değiştireceğine dikkat çeken Konsey Başkanı Turan Şahin, “Biz konsey olarak EXPO için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız, yapıyoruz da. EXPO Genel Sekreterliğinin bizlerin yapması için önerilerde bulunması halinde ne gerekirse yaparız da. Şimdi kendi imkanlarımız ve fikirlerimiz doğrultusunda ilçede çalışmalar yapıyoruz. AKGİAD’la ortak olarak teleferik projesi sunmuştuk. Bu projenin kabul görmesi halinde ilçemizin daha da turist çekeceğine, gelişeceğine inanıyoruz. EXPO’nun tanıtımı için odamızı kaplattık. Konsey olarak çalışmalarımız ve desteklerimiz sürecek” dedi.

Son Güncelleme: 30.05.2014 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.