KONSEM öğretmeninden muhteşem konser

KONYAALTI Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) görevli müzik öğretmeni Burcu Söylemez, aşk şarkılarından oluşan Türk Sanat Müziği konseriyle sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

13 Mayıs 2016 Cuma 09:44
KONSEM öğretmeninden muhteşem konser
KONSEM'de müzik öğretmeni olarak görev yapan Burcu Söylemez, aşk şarkılarından oluşan bir konser verdi. 'Ne Olur Akşamları Gelsen', Söyle Nazlı', 'Agora Meyhanesi', 'Sene de Bir Gün', 'Çaresizim', 'Aşk Masalı' gibi şarkıları seslendiren Burcu Söylemez, müzikseverlerin de beğenisini aldı. Salonu dolduran sanatseverler, zaman zaman şarkılara eşlik ederek konseri renklendirdi.



Konyaaltı Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserler, 15 Mayıs Pazar günü Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda saat 20.30'da Buket Güzel'in şefliğinde düzenlenecek olan 'Keman Orkestrası' konseriyle devam edecek.

Son Güncelleme: 13.05.2016 09:46
Anahtar Kelimeler:
Antalya Konyaaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.