'Kızıldeniz'den Akdeniz'e' adlı kitabını okurlarıyla buluşturdu

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde Murat Draman, ikinci kitabı 'Kızıldeniz'den Akdeniz'e: Red Sea in the Med'i tanıttı.

08 Temmuz 2016 Cuma 12:58
'Kızıldeniz'den Akdeniz'e' adlı kitabını okurlarıyla buluşturdu
 Drogoman Dalış Okulu ve Outdoor Merkez'nin sahiplerinden Murat Draman, 'Kızıldeniz'den Akdeniz'e' adlı kitabının tanıtımını ve lansman sergisini Dragoman Seyyahat Acentesi'nde gerçekleştirdi. Kitabın tanıtımından önce, sergideki fotoğraflar gezildi. Tanıtım toplantısına, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, dalgıçlar ve Murat Draman'ın dostları katıldı. Draman kitabı hakkında bilgi verdikten sonra, ilk kitabını imzalayarak Munise Ozan'a takdim etti. Kitap, Türkçe ve İngilizce basıldı.



Draman, "Daha önce The Diving Guide Kaş adlı kitabımı yazdım. Kızıldeniz'den Akdeniz'e ikinci kitabım. Kaş ve çevresi 12 ay dalış yapılabilen, bu ayrıcalığın yaşandığı bir cennet. Kızıldeniz ile eşdeğer. Bu iki dalış cennetini yeni kitabımda yazdım ve fotoğraflarla sizlerin beğenisine sundum. Kitapta yer alan 128 fotoğrafta, Kızıldeniz'den Akdeniz'e göç eden 58 canlı türünü anlattım" dedi.

Son Güncelleme: 08.07.2016 12:59
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.