Kızılarık'a yüzme havuzu yapılacak

 MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kızılarık Mahallesi'nde bir spor salonu ve yüzme havuzu inşa edeceklerini söyledi.

02 Haziran 2018 Cumartesi 12:38
Kızılarık'a yüzme havuzu yapılacak

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ramazan dolayısıyla verilen iftar yemeğinde Kızılarık ve Yeşildere mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Uysal vatandaşlarla sıraya girip yemeğini aldı, hep beraber edilen dualarla oruç açıldı. Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada Muratpaşa'nın yüzde 70'inde doğalgaz altyapı çalışmalarını tamamlandığını söyledi. Altyapı çalışmaları biten yerlerin en az yüzde 50'sinde cadde ve sokak yenileme çalışmalarının da sona erdiğini aktaran Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Geri kalan yüzde 20'lik bölüm de bir program dahilinde yenilenecek. Asfalt çalışmalarımız şu an Deniz Mahallesi'nde devam ediyor. Sonrasında Güvenlik ve Sedir mahallerimize geçeceğiz. Yama değil, eski asfaltı tamamen söküp 30 yıl ömürlü sıcak asfaltla kaplıyoruz."


Kızılarık Mahallesi'nde de cadde ve sokak yenileme çalışmalarının kısa bir sürede başlayacağını kaydeden Başkan Ümit Uysal, mahalleye bu dönemde, 6 bin metrekare genişliğe sahip ve Neşet Ertaş adını taşıyan bir park kazandırdıklarını söyledi. Hali hazırda Kızılırmak Caddesi'nde bir park çalışmasının sürdüğünü aktaran Başkan Uysal, “Gelecek sonbaharda da mahallemizde bir spor salonu ve yüzme havuzunun temelini atmayı hedefliyoruz" dedi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.