Kırcami planlamasında yeni parselasyon

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular mahallelerini kapsayan Kırcami planlamasının kuzey bölümüne ait parselasyonun 17 Ağustos itibariyle askıya çıktını söyledi. Başkan Uysal, parselasyonun, askı süresi sonunda tescil için Kadastro Müdürlüğü'ne gönderileceğini söyledi

18 Ağustos 2018 Cumartesi 12:21
Kırcami planlamasında yeni parselasyon

Muratpaşa Belediyesi, Kırcami planlamasının Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular mahallelerinin parselasyonunu tamalayarak askıya çıkardı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, planlama kapsamında daha önce Fener, Çağlayan, Güzeloluk, Yeşilova, Kircami, Zümrütova, ve Tarım mahallelerini kapsayan güney bölümünü içeren parselasyonu tamamladıklarını kaydetti.

Yeşilova Mahallesi'ndeki Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nde askıya çıkan Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular mahallelerinin parselasyon planını inceleyen Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Çok zorlu süreçler yaşadık, Geceli gündüzlü çalıştık. 30-40 yıldır çözülmeyen, sorun haline gelen Kırcami planlamasını tamamladık. Milletin menfaati dışında hiçbir bir menfaat tanımayız diyerek, halkın yararına; kuzeyiyle güneyiyle Kırcami planlamasını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.


30 GÜN ASKIDA KALACAK

Başkan Uysal, yaşanan süreci şöyle anlattı:

"Aspendos Bulvarı kuzeyinde yeralan Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular mahallelerimizi kapsayan parselasyonuna ilişkin itirazları, Muratpaşa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Encümenlerimiz değerlendirdi. 17 Ağustos itirabiyle askıya çıkardık. 30 gün askıda kalacak. Askıdan indikten sonra tescil için Kadastro Müdürlüğü'ne göndereceğiz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.