Kınık Sanayi Sitesi'nde sona gelindi

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde belediye tarafından yaptırılan Kınık Sanayi Sitesi tamamlanma aşamasına geldi.

26 Nisan 2016 Salı 12:12
Kınık Sanayi Sitesi'nde sona gelindi
Kaş Belediyesi'nin Kınık Mahallesi'nde yapımına başladığı 12 bin 850 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Kınık Sanayi Sitesi'nde çalışmalar büyük oranda tamamlandı. 6 bin 175 metrekare kapalı alana sahip, içerisinde en küçüğü 60, en büyüğü 100 metrekare olan 83 dükkanın bulunduğu Sanayi Sitesi'nin yapımı için 1 milyon 720 bin 387 lira harcama yapıldı.



Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, sanayi sitesi ile ilgili Kınıklı esnafla toplantı yaptı. Toplantıya eski Kınık Belediye Başkanı Ali Bekik, Kaş Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan da katıldı. Toplantıda esnafın sanayi sitesi ile ilgili istekleri ve önerileri dinlendi.



Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Halil Kocaer, "Sanayi sitemiz 1 Mayıs 2106'ya kadar tamamlanmış olacak. Artık son rötuşları yapıyoruz. Modern bir sanayi sitesinde hizmet vereceksiniz. Dükkanlarınıza 1 Mayıs günü taşınabilirsiniz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'dür. Bu anlamlı günde dükkanlarınızı teslim ediyoruz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.04.2016 12:14
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.