Keser, Aksu Kent Konseyi'ni ziyaret etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Abdullah Burak Keser ve beraberindeki heyetin; Aksu Kent Konseyini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduğu açıklandı.

31 Ocak 2017 Salı 15:15
Keser, Aksu Kent Konseyi'ni ziyaret etti
Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Kadri Bilici, Aksu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cevdet Metin, Aksu Üretici Birliği, Aksu Kent Konseyi Üyeleri ile Aksulu Mahalle Muhtarlarının da görüşmede hazır bulunduğu açıklandı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Abdullah Burak Keser ve beraberindeki heyetin; Aksu Üretici Birliği, Aksu Kent Konseyi Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarından bilgi aldığı açıklandı. Görüşmede; üreticilerin girdi fiyatları, sorunları, kredi yapılandırmaları, fideye verilecek desteğin kontrollü olarak yansıtılması, sera çıkış fiyatı ile tüketicinin aldığı fiyat arasındaki fiyat farkı ve domates fiyatları gibi konuların ele alındığı açıklandı.



Aksu Kent Konseyi üyelerinin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Keser’ den üretime ve girdilere yapılan desteğin artması yönünde destek istendiği açıklandı. Görüşmenin ardından heyetin; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile de bir araya gerek Aksulu çiftçilerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduğu açıklandı. 

Son Güncelleme: 31.01.2017 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.