Kepez'in miniklerinden yıl sonu gösterisi

KEPEZ Belediyesi tarafından hizmete açılan Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi, yıl sonu gösterisi düzenledi.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 15:08
Kepez'in miniklerinden yıl sonu gösterisi
 Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrenci ve velileri bu yıl ikinci kez, yıl sonu heyecanı yaşadı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşen yıl sonu programına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe Tütüncü, kreş yönetimi ve eğitim gören çok sayıda öğrencinin velisi katıldı. Heyecanlı miniklerin hazırladığı gösteri, anne babalar tarafından ilgiyle izlendi.



MİNİKLERİN SAHNESİ ALKIŞ ALDI



Kepez Belediyesi bünyesinde 7 sınıf ve 140 öğrenci ile hizmet veren Nasreddin Hoca Kreş'in alanında uzman öğretmenleri tarafından başarıyla hazırladıkları çocuklar, koro çalışmasından folklor gösterisine kadar çok sayıda gösteri için sahneye çıktı. Programda miniklerin renkli kostümleri dikkat çekti. Heyecanlı öğrenciler, eğitim hayatlarının ilk basamağındaki bu özel günde uyum içindeki gösterileriyle alkış aldı.



NASREDDİN HOCA MARKA OLUYOR



Kızı Zeynep Tütüncü'nün de yer aldığı programı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi, annesi, babası ve kız kardeşleri birlikte izledi. 140 öğrencinin farklı kostümler ve koreografilerle hazırladıkları yıl sonu gösterisinde konuşan Başkan Hakan Tütüncü, bu özel eğitim yuvasının önümüzdeki süreçte iki yeni şube ile marka haline geleceğini belirterek tüm ailelere çocukları ile mutlu bir ömür diledi. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşen yıl sonu gösterisi miniklerin ilk mezuniyet heyecanını yaşadığı anlarla devam etti. Kreşte verilen eğitimin çocukların gelişiminde önemli rol oynadığını ifade eden veliler Tütüncü ve kreş yönetimine bu özel geceden dolayı teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme: 30.05.2016 15:09
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.