Kepez’e 250 bin lale

Kepez Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına lale, sümbül, nergis ve diğer mevsimlik bitkileri dikti.

13 Mart 2015 Cuma 10:28
Kepez’e 250 bin lale
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşlara daha yaşanılabilir bir Kepez için her alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklar, meydanlar, bahçeler, kavşak, refüj ve yürüyüş gibi birçok yere, lale, sümbül, nergis ve diğer mevsimlik bitkiler dikti. Kepez Belediyesi, Mart ayı ortalarında açmaya başlayan ve Nisan ayı içerisinde de normal boyutlara ulaşan, 250 bin laleyle ilçede görsel bir şölen sunuyor.

Başta, Kepez Kent Ormanı, Seyir Terası gibi mesire alanları olmak üzere toplamda 250 bin lale, 550 bin mevsimlik bitki, 50 bin sümbül, 20 bin nergis ve 19 bin ağaç, Kepez ilçesinin bütün mahallelerine dikimi gerçekleştirildi. Vatandaşlardan gelen yoğun talep doğrultusunda ise Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeni bitkilerin dikimine ise devam ediyor.

İlçenin altyapı gelişmesinin yanında estetiğine de büyük önem verdiklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Vatandaşlarımıza daha yaşanılabilir bir ilçe sunmak için çalışmalara devam ediyoruz. İlçe bahar aylarında dikilen çiçeklerle hem estetik hem de duygulara hitap ediyor.” dedi. 

Son Güncelleme: 13.03.2015 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.